traductor

Macià Florit nos presenta " Nico Roig en Bruselas"

Este jueves 16 de mayo a las 20.30 Macià Florit nos presentará " Nico Roig En Bruselas", fué su primera colaboración en el programa " Aprendiz de Piloto". A continuación Macià os explica un poquito más el programa y el capitulo que os presentará...

                             ***********************

L’APRENENT DE PILOT
Elsabeth Produccions / TVC

En homenatge al protagonista de l'obra de Carles Soldevila, "LAU. Les aventures d'un aprenent de pilot" s'estructura aquesta sèrie d'espais monogràfics dedicats a retratar de forma directa la vida dels artistes catalans que desenvolupen gran part de la seva activitat professional fora de les nostres fronteres.

Professionals del món plàstic, escènic o musical són els protagonistes d'aquesta sèrie que mostren al telespectador com és la seva activitat laboral a l'estranger, i quines són les particularitats que el diferencien dels sectors existents a casa nostra.

El programa s'endinsa en el dia a dia dels artistes, retratant el seu entorn laboral directe, el contacte amb el públic i la seva vida personal. Aspectes que obren les portes a la reflexió sobre com s'articulen les polítiques culturals fora del nostre país i quins són els actius que tenen els nostres artistes més enllà de les nostres fronteres.

Nico Roig
Guitarrista i compositor, va estudiar jazz i composició a Barcelona i va finalitzar els seus estudis a Lieja. Actualment resideix a Brussel•les, on desenvolupa la seva activitat musical en les formacions S'Acobla (amb Miquel Casaponsa), Os Meus Shorts (amb Badenhorst) o The Crappy Mini Band (melodies creades a partir de l'experimentació de sons produïts per joguines juntament amb Lynn Cassiers, Giovanni di Domenico i Pak Yan Lau). L'Aprenent seguirà els processos d'enregistrament del seu darrer disc amb "Os meu shorts" i coneixerà de la seva mà l'escena cultural independent present a Brussel•les.


No hay comentarios:

Publicar un comentario